Reserveren

Zwevegems Teater

Reservaties

Ons reservatiesysteem onderging een grondige wijziging. Door de keuze van een online reservatiesysteem kan je zelf je plaats(en) kiezen en kan je onmiddellijk de betaling van je ticket(s) regelen.
Het gebruik van beurtenkaarten wordt immers volledig afgebouwd. Jouw beurtenkaart blijft wel nog geldig tot alle beurten benut zijn.

Let op!
Voor de nog geldige beurtenkaarten en voor de sponsorkaarten is het vooralsnog noodzakelijk om telefonisch te reserveren. In de toekomst zal dit niet meer het geval zijn.

Plaatsbespreking is GRATIS en voor elke productie noodzakelijk! 

Voor elke productie is er een aparte reserveringsperiode:

  • voor de eerste productie is dat van maandag 9 oktober 2023 tot vrijdag 24 november 2023.
  •  voor de tweede productie is dat van dinsdag 2 januari 2024 tot vrijdag 9 februari 2024.

Reserveren kan: 

  • 24/7 via het online reservatiesysteem.
  • telefonisch: Geert en Hilde Barrezeele-Nottebaert (GSM 0471 17 77 15). op alle werkdagen van 10 tot 12 uur en van 16 tot 19 uur. NIET OP ZATERDAG EN ZONDAG (als u telefonisch reserveert, respecteer dan de voorgestelde uren). 

Bij wijziging (aantal plaatsen, andere datum, ...): wendt u steeds tot hetzelfde medium (e-mail of GSM) als dat waar u oorspronkelijk hebt gereserveerd. De ZT-medewerkers achter het GSM-nummer en achter het e-mailadres zijn immers niet dezelfde.

Aanvang van de voorstellingen 

Alle voorstellingen vinden plaats in het Gemeentelijk Theatercentrum, Otegemstraat 18A te Zwevegem, dit telkens te 20 uur stipt. Voorbehouden plaatsen die om 20 uur niet ingenomen zijn, kunnen om organisatorische redenen weer vrijgegeven worden. Kom dus stipt!

Losse kaarten

Losse kaarten 
De toegangskaarten zijn dan af te halen aan de ingang van de zaal vanaf een half uur vóór de voorstelling.

  • normaal: € 11
  • voordeeltarief voor leden Opendoek, 65-plussers en studenten: € 9
  • speciaal tarief voor de houders van het cultureel abonnement van de gemeente Zwevegem: € 9,50
  • ook UITPAS kansentarief is mogelijk 

Locatie

Gemeentelijk Theatercentrum
Otegemstraat 18A
8550 Zwevegem

Start navigatie naar deze locatie.

Alle voorstellingen vinden plaats om 20u00 stipt. Omdat wij niet graag mooie plaatsen weigeren om deze achteraf onbezet te zien, zullen voorbehouden plaatsen - vijf minuten vóór aanvang van de voorstelling niet ingenomen - vrijgegeven worden voor verdere verkoop.